Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Prijzen

Thuisconsulat

In veel gevallen zal het prettig zijn als er een lactatiekundige aan huis komt. Na het eerste consult, dat gemiddeld 75 minuten in beslag neemt, heeft de lactatiekundige een goed beeld van de situatie.

Tijdens het eerste consult wordt een gericht advies gegeven.

Afhankelijk van de aard van het probleem kunnen meerdere consulten nodig zijn of kan de verdere begeleiding telefonisch plaatsvinden. De adviezen die gegeven worden, bijvoorbeeld over voedingshoudingen, kunnen in de eigen situatie meteen geoefend en aangeleerd worden. Daarnaast is het voor jonge baby's rustiger en makkelijker om niet te reizen als dat niet echt nodig is. In aansluiting op het consult is het altijd mogelijk om telefonisch de vragen te laten beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk een e-mail te versturen. Dit nabellen of mailen zit bij het startersconsult inbegrepen voor maximaal 20 min.

Telefonisch consult

Tijdens het eerste contact wordt er een inschatting gemaakt of de vraag of het probleem telefonisch te beantwoorden is. Voor een telefonisch consult wordt er een afspraak gemaakt, op deze manier kan er een goede voorbereiding plaatsvinden om de vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden.

Kolfconsult

Wanneer u de baby borstvoeding geeft kunnen er momenten zijn waarop u niet zelf kunt of wilt voeden. U gaat een dag op stap of begint bijvoorbeeld weer met werken. Het is handig om dan uw melk af te kolven. Tijdens een kolfconsult, dat ongeveer drie kwartier duurt, wordt besproken welke kolven er zijn en welke voor - en nadelen elke soort kolf heeft. U krijgt uitleg over de manier waarop u het beste kunt kolven. Ook de manier van bewaren, opwarmen en geven van de afgekolfde melk komt aan bod. Indien u moet kolven, omdat u weer gaat werken, wordt een kolfschema opgesteld en krijgt u uitgebreid informatie over de wettelijke regels rondom borstvoeding geven en werken. Tijdens het consult wordt ook ingegaan op al uw vragen rondom het kolven.

Tarieven (in het weekend en 's avonds komt er 15% bovenop dit bedrag)

Eerste consult (+/- 75 min)

125,00

Vervolg consult (per uur met een minimum van een uur)

85,00

Kolfconsult (per uur met een minimum van een uur)

75,00

Telefonische vraag (na consult eerste 15 min kosteloos anders per 10 min...)

7,50

Km. vergoeding consult aan huis (per km)

0,30

Huurkolf met nieuwste technologie PLUS per dag/week.

deze wordt per week en dag berekend

bijbehorende afkolfset enkel 28,50

bijbehorende afkolfset dubbel 38,50

2.50/17.50

Eventuele parkeerkosten worden ook doorberekend.

Bij de praktijk op ons terrein gratis te parkeren indien er nog plaats is.

Vergoedingen

Voor Lactatiekundige vergoedingen kunt u in uw polis kijken of bellen met uw zorgverzekeraar. In veel gevallen vergoeden zij deze zorg. Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Lactatiekundigen, de NVL.

Voor vergoedingen kunt u ook kijken op http://www.nvlborstvoeding.nl

0